Inschrijving.


Als de schietsport je interesseert en je eigenlijk wel lid van Schietsportvereniging Noconi zou willen worden, dan kun je hier lezen hoe dat in zijn werk gaat.
In eerste instantie kun je telefonisch contact opnemen met de vereniging. Een briefje schrijven, een e-mail sturen of zelf langskomen kan natuurlijk ook. Alle adressen daarvoor staan op deze website. Telefonisch kan echter alleen maar op zaterdag tussen 14:00 en 18:00 uur onder telefoonnummer 058 2661100. Vraag naar een bestuurslid om een afspraak te maken wanneer je langs kan komen. Op het afgesproken tijdstip meldt je je bij de balie van onze vereniging aan het Kalverdijkje 73 te Leeuwarden.

Een van onze bestuursleden zal je ontvangen en het een en ander uitleggen over de vereniging met betrekking tot de regels en veiligheidsvoorschriften waaraan een ieder zich moet houden. Tevens zal worden nagegaan op wat voor gebied je interesse voor het schieten ligt. Na invulling van een introducéformulier neemt een van onze baancommandanten je mee voor een rondleiding door het gebouw en geeft je uitleg over het omgaan met wapens, munitie en veiligheid. Er wordt een wapen (altijd klein kaliber) uitgekozen en je gaat samen met de baancommandant naar de baan voor een eerste schietbeurt. Voor de eerste schietbeurt worden gewoonlijk 5 kaartjes en 25 patronen gebruikt. Je schiet 5 maal op ieder kaartje.

Na afloop zal er een evaluerend gesprekje plaatsvinden. Mocht je daarna besluiten om lid te worden van onze vereniging, dan wordt uitgelegd wat de vervolgstappen zijn betreffende inschrijving. Er dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aangevraagd te worden bij de gemeente. Dit zal afhankelijk van de gemeente een aantal dagen of weken duren. Wordt de verklaring geweigerd dan is lidmaatschap, van wat voor schietvereniging dan ook, helaas niet mogelijk. Zodra de VOG ingeleverd is wordt de inschrijving gestart en begint de Aspirant periode.

Prijzen 2023

Introducé
€7,50 (maximaal 3 keer per jaar per persoon)
Baanhuur (externe schutters)
€10,00
Inschrijfkosten
€90,00

Hoofdlid
€182,50 ex knsa, incl knsa is €225.
Gezinslid
€172,50 ex knsa, incl knsa is €215.
Lid zonder KNSA
€182,50Pas als aan dit alles is voldaan kunnen wij je bij de KNSA en onze vereniging als lid inschrijven. De eerste 8 lessen ga je onder begeleiding van een baancommandant naar de baan om te schieten.
Daarna wordt bekeken of het verantwoord is om je zelfstandig de baan op te laten gaan. Dus... bellen, schrijven, mailen of langskomen, alles mag! Je bent van harte welkom!

Opzeggen lidmaatschap van de vereniging

In het kader van de Wet van Dam inzake abonnementen en lidmaatschap willen wij de leden erop wijzen, dat het beëindigen van het lidmaatschap altijd schriftelijk of per e-mail dient te gebeuren(vraag om bevestiging).
Deze opzegging dient uiterlijk op 1 december in het bezit van de secretaris te zijn, zodat dit op tijd verwerkt kan worden.
Wanneer er geen opzegging is ontvangen wordt het lidmaatschap steeds stilzwijgend met 1 jaar verlengd en zal voor het gehele jaar contributie in rekening gebracht worden.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleent.
Prijswijzigingen en tekstfouten voorbehouden.